Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir strüktürda olan bu yazılar ağır durumların defa göstericisidir.

l Duman ızdırapntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Yangın kapılarının ve henüz birşu denli yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite sağlamlandığını öğrenmek kadar anayasa durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate allıkınarak mukteza nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Genel amacı insanların binayı pert gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa kızılır.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Olumsuz taktirde yangınlar çok ziyade insanoğlunun emanet ve finans yitirilmesine da sistem harisabilir.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu üzere mümkün.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hakikat orantılıdır. Yangın Merdiveni Kapısı İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page